Astralis dr

Astralis – mod stjernerne: Sæson 1 | Se online her | DRTV

I vinteren 2016 samles 5 af de bedste danske counterstrike-spillere og sammen stifter de holdet Astralis. De har to mål. De vil selv eje holdet og dermed …

I vinteren 2016 samles 5 af de bedste danske counterstrike-spillere og sammen stifter de holdet Astralis. De har to mål. De vil selv eje holdet og dermed kontrollere slagets gang. Og de vil være verdens bedste til counterstrike. I løbet af et år har DR3 fulgt holdet i bestræbelserne på at kravle helt op til toppen i en verden af esport, der samtidig eksploderer i pengepræmier og opmærksomhed fra fans og medier over hele verden.

Astralis – mod stjernerne: Sæson 1 – 1. episode | DRTV

26. mar. 2017 — I vinteren 2016 samles 5 af de bedste danske counterstrike-spillere og sammen stifter de holdet Astralis. De har to mål.

I vinteren 2016 samles 5 af de bedste danske counterstrike-spillere og sammen stifter de holdet Astralis. De har to mål. De vil selv eje holdet og dermed kontrollere slagets gang. Og de vil være verdens bedste til counterstrike. I løbet af et år har DR3 fulgt holdet i bestræbelserne på at kravle helt op til toppen i en verden af esport, der samtidig eksploderer i pengepræmier og opmærksomhed fra fans og medier over hele verden.5 spillere skal fungere sammen på et nyt hold. Men det går ikke som de havde forestillet sig. Der skal foretages nogle drastiske ændringer hvis holdet skal lykkes med rejsen mod verdenstoppen. Udløber: 9. dec 2024

Er du lige så hurtig som Astralis? | Sport – DR

24. sep. 2018 — Test, om du har lige så god reaktionstid som spillerne fra Astralis, som er verdens bedste hold til spillet Counter-Strike.

Astralis – mod stjernerne: Sæson 1 – 2. episode | DRTV

Dansk serie om danske counterstrike-spillere og sammen stifter holdet Astralis. Flere spillere er fyret, der er skiftet ud på vigtige pladser på holdet.

Dansk serie om danske counterstrike-spillere og sammen stifter holdet Astralis. Flere spillere er fyret, der er skiftet ud på vigtige pladser på holdet. Astralis spiller store turneringer rundt om i hele verden. Det er nu at holdet endelig skal stå sin prøve og bevise at de hører til blandt de absolut bedste counterstrikehold i verden. Udløber: 9. dec 2024

Dansk stjernetrio takkede nej til Astralis for at blive ‘verdens …

Dansk stjernetrio takkede nej til Astralis for at blive ’verdens bedste’ | Esport | DR

5. jan. 2022 — Tre tidligere profiler fra det danske storhold Astralis er skiftet til franske Team Vitality. Team Vitality bliver nu halvt fransk og halvt …

Tre tidligere profiler fra det danske storhold Astralis er skiftet til franske Team Vitality.

Astralis ansætter tidligere træner, der er dømt for snyd – Esport

Astralis ansætter tidligere træner, der er dømt for snyd: ‘De risikerer at skade deres image’ | Esport | DR

5. jan. 2023 — Astralis har hentet den tidligere Counter-Strike-træner Nicolai “HUNDEN” Petersen ind som ny chefanalytiker.

Astralis har hentet den tidligere Counter-Strike-træner Nicolai “HUNDEN” Petersen ind som ny chefanalytiker.

Superstjerne vender hjem til Danmark for igen at blive … – DR

Superstjerne vender hjem til Danmark for igen at blive verdens bedste skarpskytte | Esport | DR

27. okt. 2022 — Counter Strike-profilen Nicolai “dev1ce” Reedtz skifter fra svenske Ninjas in Pyjamas til Astralis, hvor han tidligere har haft stor succes.

Counter Strike-profilen Nicolai “dev1ce” Reedtz skifter fra svenske Ninjas in Pyjamas til Astralis, hvor han tidligere har haft stor succes.

Heroic vinder danskerduel over Astralis | Seneste sport – DR

Heroic vinder danskerduel over Astralis | Seneste sport | DR

21. jan. 2023 — Astralis lagde ud med at vinde første map, men Heroic svarede perfekt tilbage og vandt de to næste overlegent. De endelige cifre blev 10-16, 16- …

 ­

Astralis afslører massiv gaming-satsning: ‘Jeg er ikke i tvivl om …

Astralis afslører massiv gaming-satsning: ‘Jeg er ikke i tvivl om, at folk vil komme’ | Gaming | DR

1. jun. 2021 — Esport-organisationen Astralis Group slår snart dørene op til Astralis Nexus – et 1.200 kvadratmeter stort gamerhus midt i København.

Centeret er et billede på gameres voksende plads i mainstreamkulturen, mener ekspert.

Keywords: astralis dr